top of page

Hlídání dvou dětí za cenu jednoho? Ne, nezdá se Vám to!

Aktualizováno: 26. 1.

Není nic cennějšího než bezpečí a pohoda Vašich dětí. Věříme, že všichni rodiče by si měli mít možnost odpočinout, vyřídit své záležitosti a věnovat se sami sobě, aniž by museli hledat kompromis mezi kvalitou péče o své potomky.

Hlídání dvou dětí je u Hlídacích Babiček za stejnou cenu, jako hlídání dvou dětí
Hlídání dvou dětí za cenu jednoho

Proto jsme se rozhodli přinést vám skvělou zprávu!


Hlídací Babičky, naše zkušené a milující tým Babiček, jsou tady, aby vám pomohly. A co ještě lepšího, nabízíme vám jedinečnou možnost - hlídání dvou dětí za stejnou cenu jako jedno dítě!


Věříme, že rodiny mají různé potřeby a že financování hlídání více dětí může být náročné. Proto jsme se rozhodli, že nabídneme speciální tarif pro rodiny s více dětmi. Naše Hlídací Babičky se s radostí postarají o Vaše děti a nabídnou jim lásku, pozornost a bezpečí, které si zaslouží, zatímco vy si užijete svůj čas.

Hlídací Babičky jsou pečlivě vybírány a prošly důkladným školením, aby poskytovaly vysokou kvalitu péče. Jsou zkušené, trpělivé a plné radosti ze společného času s dětmi. Vaše děti budou mít možnost hrát se společně, učit se a tvořit přátelství, zatímco vy budete mít klid v duši, že jsou v bezpečných rukou.


Nezáleží na tom, zda máte dvojčata či sourozence. Naše Hlídací Babičky jsou připraveny poskytnout vám cenově dostupnou péči a možnost, jak si užít bezstarostný čas pro sebe.


Dejte si pauzu od každodenního shonu a nechte naše Hlídací Babičky postarat se o vaše děti. Kontaktujte nás ještě dnes a dohodněte si hlídání.


Rádi vám odpovíme na veškeré dotazy a představíme vám možnosti hlídání.

Vaše pohoda a spokojenost je pro nás prioritou. Hlídací Babičky jsou tady, aby vám pomohly vytvořit harmonii mezi rodinou a osobními potřebami. Užijte si kvalitní péči pro své děti za jedinečnou cenu.


- Hlídání dvou dětí za cenu jednoho platí jak u nárazového hlídání, tak u pravidelného hlídání -

- Hlídání dětí Praha a okolí-


31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page